BIGAL Plast - producator scari din lemn

        Scara furnizeaza prima impresie pentru vizitatorii unei case. Nimic nu face mai mult decat impresia unei scari cu un design deosebit.
    Bigal Plast a inteles ca scarile de interior sunt un detaliu architectural cheie si de aceea producem si instalam scari din lemn masiv care vor impresiona printr-un design unic si o calitate desavarsita.
    Prin creativitate, innovatie si abilitate, oferim scari intr-adevar speciale pentru clientii nostri.
    Aveti incredere in cunostintele si dedicatia echipei noastre si va vom oferi ce este mai bun!
     Lucram direct cu arhitecti, dezvoltatori, constructori si proprietari pentru a crea scari de interior perfect adaptate spatiului.
     Oferim o gama larga de scari si elemente de scari unice, obtinute din lemn de cea mai buna calitate, iar optiunile particularizarii acestora sunt numeroase.
       Putem oferi servicii la cheie, de la designul scarilor din lemn pana la montaj.
       Avem cea mai mare varietate de elemente de scari : trepte din lemn , contratrepte din lemn, cu design corect din punct de vedere architectural si exclusive, executate la comanda si particularizate spatiului.
     Pentru elementele scarilor folosim doar clase inalte de calitate de panouri dinrnlemn masiv de Fag si Stejar imbinate in dinti (finger joint) sau lamelacontinua.
     Si nu in ultimul rand, particularizam balustri de capat, balustri intermediari si mana curenta din care sunt alcatuite balustradele din lemn ale scarilor pentru a se potrivi perfect designului si constructiei scarilor de interior din lemn.
      Venind in intampinarea dorintelor dumneavoastra , am marit gama de produse si servicii oferite.
      Pentru cei mai intreprinzatori , oferim elemente de scari la dimensiuni standard sau la comanda, trepte din lemn masiv, contratrepte din lemn masiv, balustri de capat, balustri intermediari, mana curenta , plinta decorativa, si chiar panouri din lemn masiv de Fag si Stejar,  prelucrate conform cerintelor, nefinisate sau finisate intr-o gama variata de culori care sa se adapteze finisajelor interioare ale locuintei.
       Pentru cei care doresc  scari din lemn cu un montaj profesional, punem la dispozitie o echipa tanara, dinamica, deschisa, pentru masuratori de precizie, proiectare computerizata si design modern, siguranta si rapiditate in executia lucrarilor, transport si montaj oriunde in tara, garantia lucrarilor executate.
      De asemeni   va  stam la dispozitie  pentru orice nelamurire privind produsele noastre, gata oricand sa va sfatuim pentru obtinerea scarii pe care o doriti in locuinta dumneavoastra.
        Producem la comanda si montam:
- scari interioare pe vanguri din lemn masiv ;
- placari scari de beton cu trepte si contratrepte din lemn;
- placari structuri de metal cu trepte si contratrepte din lemn;
- balustrade din lemn masiv cu balustri strunjiti, frezati sau cu traverse.
 Pentru a completa oferta noastra de scari din lemn, la cererea clientilor nostri, firma noastra ofera:
- balustrade exterioare din lemn de stejar;
- glafuri din lemn de Fag si Stejar;
- paturi de tineret simple si suprapuse din lemn masiv de fag;
- mobilier din PAL la comanda : dormitoare, camere de tineret, mobilier de living, birouri , biblioteci, mobila de bucatarie cu fronturi din MDF infoliat, MDF vopsit lucios sau mat, bucatarii cu fronturi din lemn masiv, dressing-uri, camere pentru copii cu paturi simple sau suprapuse din lemn masiv de fag, mobilier de baie, toate executate din materiale de cea mai buna calitate , accesorizate modern si particularizate preferintelor si spatiului locuintei.

  

Mobila Bigal pe Facebook

Contacteaza Bigal Plast - producator de scari din lemn

Contact

Adresa: Piatra Neamt - Str. Stanjenelului, Nr. 6

SC BIGAL PLAST SRL

J27/238/2006

RO18406967

Capital social: 200 RON

Cont: RO52 RNCB 0196 0277 9101 0001 deschis la BCR Piatra Neamt

webdesign by AllStudio design